Tandtechniek van topkwaliteit

Ons Tandtechnisch Laboratorium in Haarlem voert veel verschillende werkzaamheden uit. Zo richten wij ons onder meer op het bepalen van vorm en kleur, reparaties, gebitsprotheses, rebasingen (het passend maken van bestaande protheses), kronen en bruggen. Aangezien wij de nieuwste ontwikkelingen volgen, hebben wij recentelijk, naast volgens Cad Cam techniek vervaardigde kronen en bruggen, ook de E.Max Cad variant aan ons assortiment toegevoegd. Deze kronen en bruggen zijn niet van echt te onderscheiden en zijn bijzonder sterk.

Bij het vervaardigen van onze producten ligt de nadruk niet alleen op de esthetiek, maar wordt ook veel waarde gehecht aan een optimale functionaliteit van het product. Onze producten zien er dus niet alleen zeer verzorgd uit maar zijn ook van een hoge kwaliteit.

Levertijden

Wij kunnen een zeer snelle levertijd van onze producten garanderen, aangezien onze chauffeur zowel in de ochtend als in de middag nieuwe opdrachten ophaalt bij de tandartsen. Gedurende beide dagdelen worden tevens de door ons vervaardigde producten afgegeven aan de tandartsen. Eenvoudige reparatiewerkzaamheden die in de ochtend worden opgehaald zijn altijd dezelfde dag klaar en worden in de middag weer geleverd aan de tandarts. 

Producten

Ons Tandtechnisch Laboratorium biedt een variëteit aan producten en diensten aan. Hieronder volgt een overzicht van de voornaamste bezigheden in de praktijk.

Gebitsprothese

Kroon- en brugwerk

zoals Cad Cam / gouden en metaal keramiek

Vitallium Frames

Tandtechniek, tandtechnisch laboratorium

Gebitsbeschermer op maat

Sporters die regelmatig een gebitsbeschermer moeten dragen, kunnen terecht bij Tandtechnisch Laboratorium Broertjes in Haarlem voor een op maat gemaakte gebitsbeschermer. Daarmee garanderen we een veel strakkere pasvorm dan wat men kan realiseren met universele bitjes.

Daarnaast bieden wij ook ondere andere de volgende producten:

  • Bleeklepels
  • Etsbruggen
  • Facings en Inlay´s
  • Implantaten
  • Vrijblijvende adviezen
  • Alle andere tandtechnische werkzaamheden

Tandtechnisch Laboratorium Broertjes is aangesloten bij:

r